Mi ez az oldal?
     
bulvár hírek celeb sztár híresség hír pletykák pletyka
 
Legyen a kezdőlapom november 21 kedd, Olivér
 
Apró Chat Humor Időjárás Kereső Otthon Szótár Térkép
Állás E-mail Hírek Játék Letöltés Oktatás Színház Üzlet
Állat Étel-Ital Hardver Kultúra Menetrend Rádió Toplista Utazás
Autó Egészség Horoszkóp Képek Mobiltelefon Sport Televízió Vírusirtás
Bank Fórum Ingatlan Könyv Műszaki cikk Szex Telefonkönyv Video
Blog Film Informatika Képeslap Nőknek Szórakozás Társkereső Zene
 
Autós hírek Bulvár hírek Gazdasági hírek Külföldi hírek Mozi & Film hírek Sport hírek
Belföldi hírek Egészség hírek Informatikai hírek Kulturális hírek Mobil & PDA hírek Tudományos hírek
 
 
BÚLVÁR HÍREK
 
Katalin hercegné kölcsönvette II. Erzsébet nyakláncát

2017. november 21. kedd 11:04

II. Erzsébet és Fülöp herceg 70. házassági évfordulóját ünnepelték a minap a windsori kastélyban. Az estélyen Katalin hercegné a királynő egyik gyémántokkal díszített gyöngysorát viselte, ezzel is tisztelegve az uralkodó előtt. Az ékszert a nyolcvanas évek elején, a japán kormánytól ajándékba kapott gyöngyökből készítették II. Erzsébetnek.

Getty

A szóban forgó nyakláncot II. Erzsébet többször is viselte az elmúlt vétizedekben, de 1982-ben egy köncsönadta Diana hercegnőnek is egy fogadásra.

Getty/Pinterest

Bár az esemény nem volt sajtónyilvános, így Katalin hercegnéről csak az autóban ülve készültek fotók, ám ezek alapján úgy tűnik, hogy II. Erzsébet nyakláncához Diana egyik híres ékszerét, a tojás alakú gyönggyel és apró gyémántokkal díszített Collingwood fülbevalót vette fel, melyet több alkalommal is láthattunk már rajta, többek között a spanyol királyi pár tiszteletére adott vacsorán és a hercegi pár belgiumi látogatásán is.


Egy kifogyott öngyújtón múlt, hogy nem tudta felgyújtani gyermekeit

2017. november 21. kedd 10:57

Az 50 éves tiszaroffi férfi benzint locsolt gyermekeire és volt élettársa új párjára.
Megint kitiltották a Parlamentből az Index két munkatársát

2017. november 21. kedd 10:55

Rossz helyen kérdezték meg a legfőbb ügyészt, hogy fideszes-e az ügyészség. Polt amúgy készségesen nyilatkozott.
Mádai Vivien elárulta, min vesznek össze a legtöbbször a férjével

2017. november 21. kedd 10:54

Ez a házasságuk fő konfliktusforrása.

Várkonyi Andi kikotyogta, mitől feszül be teljesen Bochkor Gábor - Videó

2017. november 21. kedd 10:52

A műsorban árulta el.

Részegen ellopta a kollégája terepjáróját, amivel fejre állt Ondódon

2017. november 21. kedd 10:47

Az 50 éves férfi előbb villanyoszlopnak, majd kerítésnek, végül fának ütközött.

Ma derül ki, mi vár a szabad internetre

2017. november 21. kedd 10:46

Obama egyik legfontosabb eredményét tenné semmissé Trump, a kritikusok szerint ezzel csak a nagy netszogláltatók járnának jól.

Rejtőzködve vadásznak a gyorshajtókra

2017. november 21. kedd 10:45

?Sunyi dolog? ? mondják erről Miskolcon. Korábban is volt már rá példa, hogy a környéken úgy mértek sebességet a rendőrök, hogy ők maguk az útról nem voltak láthatóak. Emiatt eljárás is indult már.

Miskolci rendőr (forrás: TV2)

Miskolci rendőr (forrás: TV2)

Noha jogszabály nem tiltja, a rendőrség részéről korábban érkeztek már olyan ígéretek, hogy jól látható módon fognak ellenőrizni. Miskolcon most ellenpélda akadt, erről forgatott kétperces anyagot a Tények.


Csak a lúzer olasz klub csatársora gyengébb Ronaldóéknál

2017. november 21. kedd 10:43

Kilencvennyolc csapat közül a Real az utolsó előtti. Ronaldo és Benzema együtt kétgólos.

Így jelentsd be kreatívan a terhességet a nagyszülőknek

2017. november 21. kedd 10:35

Cumisüvegek megtöltve rózsaszín és kék cukorkákkal

?Az első terhesség bejelentése a legizgalmasabb. Mi felhívtuk a szüleimet, hogy fontos hírünk van, amit csak személyesen mondhatunk el. A férjemmel addig kifejezetten karrieristák voltunk, úgyhogy azt hitték, valamilyen előléptetést akarunk bejelenteni. Őrülten meglepődtek, amikor kicsomagolták az ajándékukat, amiben két cumisüveg volt, az egyikben rózsaszín, a másikban kék cukorkákkal.? ? Melissa LaHann

Rugdalózó karácsonyra

?Szóltam apukámnak, hogy van egy ajándék, amit még karácsony előtt szeretnék átadni neki. Becsomagoltam egy rugdalózót, amin az állt, hogy Ha anya nemet mond, fordulj a nagypapához, és mellé tettem egy ultrahangfotót. Szerencsére le tudtam fotózni, milyen vicces arcot vágott megdöbbenésében, amikor kinyitotta.? ? Kelen Carlock Settle

Családi összejövetelen

?Egy hétvégén összetrombitáltuk a családot azzal, hogy van egy meglepetésünk. Amikor mindenki megérkezett, megkérdeztük az anyósomékat, hogy Készen álltok rá, hogy nagyszülők legyetek? Terhesek vagyunk! Annyira meglepődtek, hogy a végén már szóltam nekik, hogy ne felejtsenek el levegőt venni. Nagyon izgalmas pillanat volt.? ? Kimberly Lehman

Egy rakás fotó közé rejtett ultrahangkép

?A férjemmel elvittük az anyukámat fagyizni a kedvenc cukrászdájába, ott adtam át neki egy csomó fotót rólunk, amit nemrég hívattam elő. Elkezdte nézegetni, mosolygott, mindegyikhez mondott pár szót, aztán amikor előkerült az ultrahang fotó, megállt, és csak bámult rá, nem értette, mit keres az ott. Elkezdtünk kuncogni, mire kapcsolt és megkérdezte, hogy Ez te vagy? Terhes vagy? Majd a nyakamba ugrott.? ? Melissa Toledo

Mondd el kutyával

?Amikor a szüleim jöttek látogatóba, a férjemmel tudtuk, ez jó alkalom lesz arra, hogy elmondjuk a terhesség hírét. Vacsoráztunk, majd a desszert előtt a férjem felöltöztette a kutyánkat egy rugdalózóba, amire az volt írva, hogy Big Sister. A legjobb része az egésznek az volt, amíg leesett nekik, hogy miért van felöltöztetve a kutya.? ? Zlata G.


Mindenkit milliárdossá tett, mégis elkergették

2017. november 21. kedd 10:35

Elvette a fehér gyarmatosítók farmjait, majdnem megdöntötte a pengő világcsúcsát, elhozta a bitcoin alapú pénzrendszert. Ismerjék meg korunk legkártékonyabb gazdasági gondolkodóját, a most megbukott Robert Mugabét!

18 millió forintra büntették a Budapest Bankot

2017. november 21. kedd 10:33

Túl csábítónak tűntek a hitelkártyák a BB és egy másik cég reklámjaiban, a jegybank lecsapott.
Napi szürreál a kínai vadonból

2017. november 21. kedd 10:31


Buffon 12 éves koráig középpályás volt

2017. november 21. kedd 10:29

Elmesélte, ki és mi inspirálta.

Gólyahír - Megszületett a magyar műsorvezetőnő kisbabája

2017. november 21. kedd 10:28

Nagy az öröm a családban.

Ezek a csillagjegyek a legboldogabbak együtt

2017. november 21. kedd 10:19

A Rák és a Skorpió párkapcsolata örökké tart

A legtöbb asztrológus úgy tartja, a Rák és a Skorpió a zodiákus legboldogabb párja. Róluk mintázhatnák a tökéletes párkapcsolatot. Nem véletlen az összhang közöttük, hiszen mindketten vizes csillagjegyek, érzelmesek, érzékenyek és titokzatosak. Tökéletesen megértik, és kiegészítik egymást annak ellenére, hogy azért akadnak különbségek, eltérések is a személyiségükben. Ami az egyikük gyengesége, az a másiknak épp erőssége. Az is biztos, hogy mindketten nagyon vágynak a párkapcsolatra, amikor igazán szerelmesek, mindent megtesznek a párjukért, hűségesek, gyengédek, kitartóak, gondoskodók. A Skorpió szenvedélyt és céltudatosságot visz a kapcsolatba, a Rák érzékiséget, lágyságot és gondoskodást. Ezek a csillagjegyek valóban egymásnak születtek, bámulatosan erősítik, és támogatják a céljaikban a párjukat.

A Halak és egy másik Halak párkapcsolata

Amikor két Halak talál egymásra, a találkozásból tökéletes összhang és harmónia szövődik. Már-már szinte félelmetesen erős a kapcsolat, az összetartás és az egység közöttük. Ők valóban egymás lelki társai, kimondott szavak nélkül is pontosan tudják, szerelmük mit érez, és mit gondol, éppen mire van szüksége. Kettőjük párkapcsolatában mindent megadnak és megkapnak egymástól, amit a többi csillagjegy nem lenne képes nyújtani nekik. Egészen biztosan a tökéletes párra lelnek a másikban. Felmerül ugyanakkor a kérdés, valóban mindketten felkészültek egy ilyen típusú elsöprő szerelemre? Mindketten álmodoznak, és igencsak gyakran a felhők között lebegnek, de vajon hogyan érvényesülnek együtt a fizikai világban? Mi vagy ki rántja vissza őket a földre?

csillagjegyek párkapcsolat szerelem horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél boldogabbak egymással

A Kos és az Ikrek szerelme a szabadságról is szól

A Kos és az Ikrek szerelme kétségtelenül az egyik legsziporkázóbb és legizgalmasabb párkapcsolat. Mindketten okosak, frissek, energikusak, nyitottak és társaságkedvelők. Minden szabadidejüket együtt töltik, bámulatosan erősen inspirálják egymást. Mindketten gyűlölik az unalmat, az egyhangúságot, az otthon ücsörgést, kalandra, kihívásra, szórakozásra vágynak. Nem véletlen, hogy hihetetlenül szórakoztató párost alkotnak. A legtöbben furcsán és talán kicsit irigykedve tekintenek rájuk, hiszen sokan csupán az élménybeszámolóktól kimerülnek, nemhogy végigcsinálnák mindazt, amit a Kos és az Ikrek ketten együtt véghez visznek. Támogatják, segítik egymást érzelmileg és anyagilag, a szövetségük kikezdhetetlen, mint egy várfal, olyan erős. Nem meglepő, hogy boldog párost alkotnak.

A Bak és egy másik Bak párkapcsolata

A csillagjegyek többsége a saját csillagjegy-párjával képtelen kijönni, de nem így a Bak. Közöttük különösen erős az összhang, nagyon jól összeillenek. Saját személyiségükből adódóan pontosan tudják, milyen igényeket támaszt a párjuk. Mindketten tisztelik a hagyományokat, nagyon keményen és szívósan dolgoznak, a család a legfőbb értékük, és éppen ezeket az értékeket tisztelik a leginkább a másikban, ezek tartják őket össze. A szerelmük és a hűségük megkérdőjelezhetetlen. Nem piszkálódnak egymással olyasmin, hogy miért a munka a legfontosabb, vagy miért nem tud lazítani végre a párjuk, hiszen mindketten pontosan ezt teszik. Beosztással élnek, gondolnak a jövőre, igazi csapatszellem járja át a kapcsolatukat. Támogatják, erősítik egymást, közös célokat tűznek ki, és közösen is érik el azokat.

(via thought catalog)


Halála előtt még üzent barátjának a Jóban Rosszban színésze, ezt írta

2017. november 21. kedd 10:18

Nagy nyomás volt rajta.

Ennél nagyobb inspiráció nem is kell

2017. november 21. kedd 10:16

Három magyar előadót választott ki a Gorillaz, hogy a zenekar saját bejáratú stúdiójában vegyenek fel egy közös számot. Velük beszélgettünk.

Zsúfolásig teltek a fővárosi gyógyfürdők

2017. november 21. kedd 10:13

15 százalékkal nőtt a forgalom, a vendégek több mint fele külföldi.
Kerekesszékesek és plus size lányok vonultak az anti-Victoria?s Secret divatbemutatón

2017. november 21. kedd 10:12

A BiteSizedFitness pozitívtestkép-aktivista testvérpárja a Victoria’s Secret éves divatbemutatójára reflektálva rendezte meg az anti-Victoria’s Secret divatshow-t. Míg a fehérneműmárka kifutójára kizárólag a szabványos tökéletesnél is tökéletesebb testű modellek tehetik a lábukat, addig az anti-divatbemutatón 21 olyan nő szerepelt, akiknek a teste valamiben eltér a szabványtól. Akadtak köztük kerekesszékes, végtagprotézissel élő, törpenövésű, plus size, heges, illetve tetovált nők is, akik bebizonyították, hogy igenis, minden test lehet gyönyörű.

thestir.cafemom.com


Melania Trump ünnepélyesen átvette az elnöki karácsonyfát

2017. november 21. kedd 10:10

A hagyományoknak megfelelően a first lady fogadta a fenyőfát a Fehér Ház északi bejáratánál. Melania Trump és fia, Barron együtt nézte meg a fát, amit aztán a Fehér Ház Kék szobájába vittek. Az ünnepi fenyőfa fogadása mindig rövid ceremóniával jár: a fenyőt óriási piros masnikkal és fenyőkoszorúkkal feldíszített lovas kocsi viszi az elnöki hivatal bejáratához, ahol a first lady fogadja a menetet, és szimbolikusan jóváhagyja a fenyő beszállítását.

Melania és Barron Trump, valamint a fa (fotó: AFP / Brendan Smialowski)

Melania és Barron Trump, valamint a fa (fotó: AFP / Brendan Smialowski)

Az idén a karácsonyfa egy csaknem hat méter magas balzsamfenyő, Wisconsinból érkezett. Jim és Diane Chapman kertészetéből származik, a házaspár az Országos Karácsonyfa Szövetség vetélkedésén nyerte el a megtiszteltetést, hogy a Fehér Házban az ő kertészetükben nevelt fenyőt díszítsék fel.

Donald Trump már a tavalyi választási kampányban megígérte, hogy idén a karácsonyt karácsonynak és nem ünnepnek nevezik majd, és ismét a hagyományos boldog karácsonyt jókívánság hangzik el a boldog ünnepet helyett. Az elnök meggyőződése szerint ugyanis a karácsony kifejezés kiiktatásával megfosztják az ünnepet a keresztény tartalmától. A Trump család az idei karácsonyi ünnepeket is várhatóan a floridai Palm Beachben lévő Mar-a-Lagóban tölti majd.


40 kilótól szabadult meg a kétgyermekes anyuka, Gabi, de harcának még koránt sincs vége

2017. november 21. kedd 10:01

Mikor kezdődtek a problémák, vissza tudsz emlékezni?

Tulajdonképpen már egészen kicsit koromtól voltak súlyproblémáim, de nem tűnt vészesnek. Viszont mindig zavart a dolog. Először 2010-ben sikerült lefogynom 96 kilóról 84-re. Nem voltam igazán tudatos, nem is olvastam utána a dolgoknak, csak este 6 után nem ettem, kerültem a gyorséttermeket, kenyeret, tésztát. Ekkor ismertem meg a férjemet, a túlzott boldogság, a stabilitás miatt megint meghíztam. Annyira nem néztem hol tartok, hogy egészen 100 kilóig felment a mérleg nyelve, amikor végre ráálltam. Szerettem volna fogyókúrázni, de ekkor teherbe estem, így pedig már nem diétáztam. Szülni 118 kilóval mentem, ami nagyon soknak tűnik, de ennek a legnagyobb része víz volt. Sajnos az alapvető túlsúly és a terhesség vérnyomásproblémákat okozott, amire gyógyszert is kellett szednem. Szülés után pár héttel 106 kilóra le is ment a súlyom.

Amikor 2013 szeptemberében anyuka lettem, nem volt arra energiám és időm, hogy magammal foglalkozzak. A férjem külföldön dolgozik, nem volt segítségem. Mikor a kisfiam másfél éves lett, akkor lett egy kis időm, hogy magammal foglalkozzam. El is kezdtem diétázni, megszabadultam 10 kilótól, de ekkor jött a második baba, megint félbeszakadtak a terveim. Vele egyébként nem híztam annyit, 108 kilóval mentem szülni 2015-ben. Megint minden kezdődött elölről, nem figyeltem magamra. 113 kiló voltam, amikor eldöntöttem, hogy elég volt ebből, tavaly decemberben életmódot váltottam. Nálam a szoptatás nem hátráltatta a diétát, mert nem volt tejem, aztán ki is derült a kisfiamnál, hogy tejfehérjeallergiás, speciális tápszert kellett neki adnom.

Milyen módszerrel sikerült megszabadulni a feleslegtől?

Semmilyen csodaszert nem szedtem, csak a saját magam által kialakított szabályrendszernek igyekeztem megfelelni. Egyszer a háziorvosom írt fel egy gyógyszert a pajzsmirigyemre, amivel a második terhességem alatt lett probléma. Valami olyan készítményt kaptam, ami blokkolta az éhségérzetemet. Sikerült ezzel is fogyni, de ezt a gyógyszert betiltották, így ma már nem lehet kapni. Szerencsére nálam semmilyen negatív tünet nem jelentkezett. Tudom, hogy sokan szkeptikusak az este 6 után nem evéssel kapcsolatban, de az én esetemben ez az egyik kulcsfontosságú elem. Ismerem a testem, és tudom, hogy rajta marad, amit este 6 után eszek. (Vagyis inkább azt mondom, hogy lefekvés előtt 3-4 órával, mert én 9-10 körül szoktam lefeküdni.) Nekem ez vált be. De persze napközben sem eszem mértéktelenül, nem eszem cukrosat, a fehér lisztet elhagytam, és figyeltem az adagokra. Így a 113 kilóról lefogytam 103 kilóra.

Sportolsz is, vagy csak az étkezésre figyelsz?

Szerintem kell a mozgás, hiába mondják, hogy 70 százalékban az étkezésen múlik, szerintem kell a mozgás is, hiszen az egészség szempontjából is fontos. Eleinte még nem mozogtam, mert a kicsi még nem járt bölcsődébe, itthon volt velem egész nap. Ha nem szigorúan a sportokra gondolunk, akkor azért annyival bővült a napi mozgásom, hogy elköltöztünk egy olyan ház 4. emeletére, ahol nincs lift, nekem pedig a két gyerekkel, bevásárlószatyrokat cipelve kellett mindennap többször fel-le lépcsőznöm. Ahogy csökkent a súlyom, elkezdtem futni heti 3 alkalommal. Fokozatosan szoktattam magam hozzá, először tempós sétával kezdtem, aztán jött szépen lassan séta-kocogás-séta váltogatva. Sikerült még 15 kilótól megszabadulnom a futás segítségével, 88 kilóig fogytam le. Amikor jöttek a rosszabb idők, akkor elmentem futópadra edzeni.

Akkor 11 hónapja szépen folyamatosan fogynak a kilók?

Volt stagnálás, amikor 88 kilóra lefogytam a futással, egy teljes hónapig se fel, se le nem mozdult a mérleg nyelve. De nem estem kétségbe, próbáltam a futóedzéseken variálni, tettem bele gyorsabb, sprintelős futásokat is, kevesebbet pihentem a futások között. Elkezdtem a terembe járni most, ami azért is jó, mert így személyi edzésre is elkezdtem járni. 3 hete járok heti 2x a súlyzós edzésekre, mellette 3x futok, most egy kicsit jobban megindult a fogyás.

Hol tartasz most?

Most tartok 78,8 kilónál. 2-3 naponta mérem magam, nem szoktam mindennap, mert az elveheti az ember kedvét, hiszen sok minden befolyásolja az aktuális testsúlyunkat a hormonszinttől kezdve akár az is, mennyire vagyunk kipihentek. Ezért szerintem felesleges naponta mérlegre állni, mert csak elveszi az ember motivációját. Jobban is érzem magam, mint korábban, a vérnyomásom és a pajzsmirigyem is tökéletes, a vérképem is, teljesen jól vagyok.

A gyerekek is azt eszik, amit te, vagy ők ?bűnözhetnek??

Igazából meg szoktam nekik engedni, hogy megegyék azt, amit szeretnének, akár csokit is. De én nem szoktam bűnözgetni, nekem nem fér bele a csalónap se, mert lelkiismeret-furdalásom van, és sokkal rosszabbul érzem magam utána. Nekik megveszem, ami megnehezít a dolgom, mert így körülöttem van a csábítás. De nem tudom oldani egészséges alternatívákkal, ha nagyon megkívánok valamit, például süteményt szeretnék enni, akkor megsütöm magamnak cukormentesen, ebből nincs probléma. Mikor kicsit felbosszantanak a gyerekek, van, hogy azt érzem, hogy legszívesebben teleenném magam olyannal, amivel nem szabad, de tudom, hogy lelkiismeret-furdalásom lenne tőle, ezért inkább iszom 2 pohár vizet, és megpróbálok megnyugodni.

Mit szól a családod ehhez az eredményhez?

A családom, a szüleim féltettek egy kicsit, hogy biztosan koplaltatom magam. Jól viselik, tiszteletben tartják, eleinte kicsit furcsa volt nekik, hogy ?flancolok? a speciális ételeimmel, de már megszokták. Ha elmegyünk hozzájuk, akkor már édesanyám előre megkérdezi, mit főzzön nekem, nincs ebből konfliktus. Az ismeretségi körömben mindenki biztat és kérdezgetik, hogy hogy csináltam. Aki kér, szívesen adok tanácsot is, de csak azt tudom elmondani, nekem hogy sikerült, nem feltétlenül fog mindenkinél ugyanaz beválni.

Hogy néz ki egy napod?

Reggel mindig reggelizek valamit, elviszem a gyerekeket oviba és bölcsibe, utána pedig elmegyek az edzőterembe. Amikor vége az edzésemnek, hazajövök, főzök valami ebédet. Fél 4-re megyek értük, és onnantól együtt vagyunk. Inkább délelőtt próbálom letudni ezeket a dolgokat. A fiam már 4 éves, ő tudja, hogy járok edzőterembe és futni. Nyáron, amikor nem volt ovi és bölcsi, volt, az anyósom néha besegített, vigyázott a gyerekekre, ameddig én futni voltam. Ilyenkor a fiam mindig mondta, hogy ?anya, én is megyek veled?, de még nem próbáltuk ki a közös edzést. Tudja, hogy járok, és mindig meg is jegyzi, hogy ?anya, milyen csinos vagy?, egy igazi kis úriember.


Bicskénél egysávosra szűkítik az M1-est

2017. november 21. kedd 09:55

Burkolatjavítási munkák lesznek szerdán és csütörtökön, legfeljebb 80-al lehet menni.
Idén súlyosabb influenzajárvány jöhet

2017. november 21. kedd 09:50

Jön az ausztrál influenza. A szakértők szerint mindenkinek be kéne oltatni magát.

Felismerhetetlenre plasztikáztatta magát Christina Aguilera

2017. november 21. kedd 09:48

Christina Aguilera az utóbbi időkben ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, ám az American Music Awards díjátadón elvállalta a szereplést: a Több mint testőr című film bemutatásának 25. évfordulója alkalmából adta elő az I Will Alwalys Love You című dalt. Az énekesnő egyrészt igencsak megküzdött a magasságokkal, itt-ott pedig kimondottan hamiskásra sikerült a produkciója. Ám nem csupán a hangja nem a régi, de az arca sem…

Getty

Szemmel látható, hogy a 36 éves Aguilera is túlzásba vitte a különféle feltöltő kezeléseket, amitől elveszítette egykori arckarakterét, helyette pedig párnaarca lett.

Getty

Az erősen túltolt ajakfeltöltés következtében pedig úgy néz ki, mintha legalábbis az agyonplasztikázott Melanie Griffith és Joker szerelemgyereke lenne.


Lenyomja a Buli, bulit? Itt van Dorina új slágere - Videó

2017. november 21. kedd 09:45

Már most százezrek látták.

Tudjátok, hány milliárd forintnyi csokit zabálunk be karácsonykor?

2017. november 21. kedd 09:40

Az édességgyártók becslése szerint tavaly több mint kilencmilliárd forintot költöttek karácsonyi finomságokra a vásárlók. A Magyar Idők keddi számában Benke Anna, a Magyar Édességgyártók Szövetségének titkára elmondta, a választáskor a legfontosabb az, hogy valódi csokoládéból készüljön a termék, míg az ár csupán a harmadik helyet foglalja el a fogyasztói döntéshozatalban. Mindez a forgalomban is megmutatkozik: a piaci szereplők szerint az eladott mennyiség évről évre kissé csökken, míg az árbevétel stagnál.

Csokimikulások (fotó: Ralf Hirschberger/dpa)

Csokimikulások (fotó: Ralf Hirschberger/dpa)

A szövetség becslése alapján tavaly 3,4 milliárd forint értékben fogyott a szezonális édességekből, ami 655 tonnának felel meg. Szaloncukorból 5,5-6 milliárd forint értékben, 3500-4000 tonna került a kosarakba. A legjobban minden évben a hagyományos csokoládémikulás fogy, az ünnepi édességpiac több mint 60 százalékát lefedve. A második helyen a hagyományos ajándékcsomag és az adventi kalendárium áll, 10-10 százalékos részesedéssel. Egyre többen vásárolnak az édesség mellé játékot is, a gyártók pedig, felismerve ezt az igényt, ma már több olyan csomagot kínálnak, amelyekben a csokimikulás mellé játékfigura is jár. Ez a kategória a teljes forgalom közel öt százalékát tette ki tavaly.

A legkedveltebb szaloncukor továbbra is a zselés, a marcipános, az alkoholos, a rumos-diós és a csokoládékrémes, de nem sokkal van lemaradva a karamellás és a kókuszos ízesítés sem. Benke Anna jelezte: az új ízek mindig népszerűek, de még mindig a zselés szaloncukorból fogy a legtöbb, tavaly az eladott mennyiség fele ilyen volt.


Kamuzott a Roszatom, mégis tőlük jöhetett a nukleáris felhő

2017. november 21. kedd 09:38

A Paks 2-t is építő orosz cég korábban azt mondta, a telepeik környékén nem volt szennyeződés, de úgy tűnik, ez nem igaz.

A 12 legjobb almás recept, amit neked is ki kell próbálnod

2017. november 21. kedd 09:36

Az alma nagyon finom, egészséges és olcsó gyümölcs, így a legtöbb konyhában gyakori vendég. A legtöbbször magában vagy valamilyen sütiben használjuk, mi viszont a levestől a desszertig mindenféle ételből mutatunk almás verziót!

Barcások uralják a század csapatát, de a század játékosa realos

2017. november 21. kedd 09:23

Az UEFA érdekes tizenegyet állított össze.

Új trükköket talál ki, mindenkiből hülyét csinál Kyrie Irving

2017. november 21. kedd 09:22

A Boston 16. NBA-meccsét nyerte sorozatban, 13 pont hátrányban volt a negyedik negyedben.

Kutyák, várromok, misztikus temetők a Vértesben

2017. november 21. kedd 09:20

Széles fennsíkja eléggé hátul van a túrázók úticéljai között, pedig nagy, árnyas bükkösei sok mindent rejtenek. Kéktúrázás kutyákkal.

Befutott a Fehér Házba a karácsony

2017. november 21. kedd 09:19


Natalie Portmant minden filmjének forgatásán zaklatták vagy diszkriminálták

2017. november 21. kedd 09:11

Egy producer megvetett ággyal várta a magángépén, máskor átnéztek rajta, gyermekként csókjelenetre akarták rávenni.

A cégek többsége nem készült fel a nagy adatvédelmi szigorra

2017. november 21. kedd 09:07

Pedig méretes bírságokat lehet majd kapni.
5 könnyű Pilates gyakorlat hátfájás ellen

2017. november 21. kedd 09:06

Otthon is nyugodtan csinálhatod őket.

Putyin nyakába borult a szíriai elnök

2017. november 21. kedd 09:04

Bassár el-Aszad Szocsiba ment, köszönetet mondott, és nagyon egyetértett Putyinnal.

Megint bejelentették az Iszlám Állam végét

2017. november 21. kedd 09:03

Ezúttal az iráni elnök beszélt a terrorszervezet megszüntetéséről. De nem olyan könnyű teljesen eltüntetni.
Afrikából rendelt személyivel bukott le a pedofil békési tanár

2017. november 21. kedd 08:58

A 32 éves Sz. Zoltán szexcsetelt a 11 éves kisfiúval, aki többször nála aludt. A szülők már nyáron feljelentették a férfit, mégis taníthatott.

Tíz év után először nem Ibrahimovic a svéd aranylabdás

2017. november 21. kedd 08:53

A válogatott csapatkapitánya kapta a díjat.
Magyar celebnők nevével adtak el valami fogyicseppet

2017. november 21. kedd 08:47

Liptai Claudia, Tóth Vera és Ábel Anita arcát jogosulatlanul használták a netes himpellérek.

A n?ket ér? online bántalmazás riasztó következményei

2017. november 21. kedd 08:42

Az Amnesty új kutatása bemutatja a közösségi médiában megjelen? bántalmazások és zaklatások n?kre gyakorolt hatását. N?k a világ minden tájáról, stresszr?l, szorongásról és pánikrohamokról számoltak be az internetes zaklatások következtében.
Hogy mi a közös a Soros-tervben és egy rohadt körtében?

2017. november 21. kedd 08:38

A nemzeti konzultáció kitöltésének értelme másfél percben.

Itt a lista: összeszedtük a legjobb Black Friday ajánlatokat

2017. november 21. kedd 08:36

Így könnyebb lesz keresgélni.

Hamarosan kiderülhet, hogy ad-e pénzt az EU a 3-as metró felújítására

2017. november 21. kedd 08:20

Az NFM a hónap végéig elküldi a pályázatot.
A köldökzsinórt se vágták le a kidobott nyíregyházi csecsemőről

2017. november 21. kedd 08:18

Még élhetett a baba, amikor az anyja a konténer mellett hagyta.

Az anya megengedte, hogy főzzön a gyerek, vádat emeltek ellene

2017. november 21. kedd 08:02

A négy és fél éves gyerekre véletlenül ráömlött a forró víz, az ügyészségnél tart a történet.
Rettegnek a magyar cégek a külföldtől

2017. november 21. kedd 07:46

Legalábbis a kkv-k négyötöde semmi esetben sem lépne exportpiacra egy új kutatás szerint.
Mennyire számolták el magukat a közvélemény-kutatók?

2017. november 21. kedd 07:41

Megnéztük, hogy az elmúlt húsz évben melyik intézet tévedett a legnagyobbat, és ki mért a legpontosabban. A 2002-es fekete nap után még rosszabb mérések is születtek.

A fajok eredetébe Darwin Istent is belevette

2017. november 21. kedd 07:14

Össze lehet egyeztetni a vallást a tudománnyal? A sokszor ateistának gondolt Darwin szerint igen.

Napi horoszkóp: Az Oroszlánok bármit megteremthetnek maguknak

2017. november 21. kedd 06:30

A Rákok előtt nincsen akadály, a Szüzeknek ma nagyon jó. Napi horoszkóp!

A zselés a szaloncukor Fidesze

2017. november 21. kedd 06:24

Vett már? Vagy sosem vesz zseléset? Milliárdokat nassolnak el az év végén a magyarok.

Nap képe - Retro autó

2017. november 21. kedd 05:29


Albánia segítséget kért a bűnbandák ellen

2017. november 21. kedd 05:18

Egyesek közülük vígan élnek az EU-tagországokban az albán miniszterelnök szerint.
Reese Witherspoonra rá sem lehet ismerni

2017. november 21. kedd 04:59

Okos és látványos lesz Ava DuVernay ifjúsági filmje, az Időcsavar.

Nézze csak, mivel trükközik a kisboltos!

2017. november 21. kedd 04:58

Térképre vittük az adóhatóság friss adatait.

Nyolc nő vádolja zaklatással az amerikai köztévé-legenda Charlie Rose-t

2017. november 21. kedd 00:07

A 75 éves talk show-házigazda elismerte a zaklatást, azonnal felfüggesztették.

Egy hónap után nyertek újra Nagy Ádámék, megint Nagy nélkül

2017. november 20. hétfő 23:45

A hajrában fordító Bologna 10. a Serie A-ban.
Készíts mécsestartót gyöngyökb?l!

2017. november 20. hétfő 23:09

Hamarosan meggyújtjuk az els? adventi gyertyát. Szeretném, ha idén kicsit más lenne az adventi koszorúd... pl. gyöngyb?l készítenéd a mécsestartókat. Nem tudom, hogy mennyire vagy rutinos a gyöngyf?zésben, ezért most egy egyszer? mintát fogok megmutatni.
Nem ihatnak szeszt az amerikai katonák Japánban

2017. november 20. hétfő 23:00

Se a támaszponton, se a kocsmában, sem otthon.

Kőbányáról hódította meg a világot

2017. november 20. hétfő 22:56

Szegény pesti srácból lett Mickey Hargitay testépítő-világbajnok, majd a kora egyik legnagyobb szexbombájának férje. Egy álomotthonban élő álompár története.

Atlantában trolibusz helyett trollbusz jár

2017. november 20. hétfő 22:27


Az eltűnt argentin tengeralattjáró zaját fedezhették fel

2017. november 20. hétfő 22:25

Olyan, mintha szerszámmal vernék a tengeralattjáró falát a matrózok.
9 módszer a vérnyomás emelésére

2017. november 20. hétfő 22:08

Bár leginkább a magas vérnyomásról lehet tudni, hogy kockázatos és kezelend? állapot, az alacsony vérnyomás is okozhat gondokat. Dr. Kapocsi Judit, a Budai Kardioközpont magas vérnyomás és érkockázat specialistája az esetleges tünetekr?l és a kezelés szükségességér?l beszélt.
Női vevő jelentkezett a Weinstein-cégre

2017. november 20. hétfő 21:59

Az igazgatótanácsot is nőkkel töltené meg, az alkalmazottak maradhatnának. Kivéve a Weinstein-fivérek.

Nonszensz, hogy a metrófelújításba ez már nem fér bele

2017. november 20. hétfő 21:54

Kerekesszékesek és babakocsikkal közlekedők tüntettek az akadálymentesített hármas metróért.

800 méteres vörös űrszivar lehet az első ismert csillagközi aszteroida

2017. november 20. hétfő 21:44

Október 19-én fedezték fel. Üstökösnek túl aszteroida, aszteroidának túl üstökös.

Tüntetés az akadálymentes hármas metróért

2017. november 20. hétfő 21:39


24 000 önvezető Volvót rendelt az Uber

2017. november 20. hétfő 21:26

Együtt fejlesztették a technológiát, a Google szerint tőlük lopták.

Életet mentett az ifi harmadosztályú bíró

2017. november 20. hétfő 21:14

Molnár László civilben hivatásos tűzoltó, ezért tudott gyorsan és szakszerűen közbeavatkozni.
Ingyen letölthet? mese, a koraszülött babák testvéreinek lelki megsegítésére

2017. november 20. hétfő 15:38

Péntekig tölthet? le ingyenesen B. Habarics Kitty meseíró-költ? új meséje, mely a korababák testvéreit célozza meg: a tündéri nyuszis történet segít felkészíteni a nagyobb tesót a különleges oltalmat igényl? csöppség érkezésére.
A kutyatartás csökkentheti a halálozás kockázatát egy svéd kutatás szerint

2017. november 20. hétfő 14:31

A kutyatulajdonosok körében alacsonyabb volt a szív- és érrendszeri betegségek, valamint egyéb tényez?k okozta halálozások kockázata, mint a kutyátlanoknál egy 12 évet felölel? svédországi vizsgálat során, amelynek eredményeir?l a Scientific Report cím? folyóiratban számoltak be a kutatók.
Nyerj családi belép?jegyet a Paddington 2. (6) c. film premier el?tti vetítésére!

2017. november 20. hétfő 12:01

A világhíres mackó, Paddington kicsik és nagyok örömére november 30-án végre a hazai mozikba is visszatér egy még izgalmasabb, még látványosabb kalanddal, ezúttal is Szente Vajk hangján.
Hogyan segítsünk a megszokásos székrekedést?l szenved? gyermeknek?

2017. november 20. hétfő 11:11

Nagyon gyakori állapot különösen kis óvodások körében, ezért érdemes összefoglalni a kiváltó okokat és a megoldás lehetséges lépéseit. Dr. Kovács Tibor, a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet csecsem?-és gyermekgyógyászának tanácsai.
A CSOK mellé felvett kedvezményes hitelb?l is elengednek egymillió forintot az újabb gyerekek ...

2017. november 20. hétfő 10:38

A családi otthonteremtési kedvezmény (csok) mellé felvehet? kedvezményes, tízmillió forintos hitelb?l is elengednek jöv? évt?l egy-egy millió forintot a harmadik vagy további gyerekek vállalása esetén - mondta az Emberi Er?források Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felel?s államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
Boriszka az expilóta, avagy mit keres Volgográdban egy marslakó?!

2017. november 20. hétfő 10:35

Boriszka Kiprijanovics egy volgográdi srác. Középmagas, barna hajú, átlagos testalkatú, tudod, az a tipikus szomszédkölyök. Ami nem mondható átlagosnak az a felhajtás, ami a személye körül alakult ki. Boriszka ugyanis újjászületett lélek.
Összeillünk-e a párommal?

2017. november 20. hétfő 10:19

Ez a kérdés akkor szokott felmerülni a pár egyik vagy másik tagjában, amikor kételyei támadnak az összeill?ségükr?l. Ilyenkor megnézzük a horoszkópunkat, a csillagjegyeinket, és ez alapján próbáljuk meghozni a döntést, hogy együtt maradjunk-e vagy sem. Azt gondolom, hogy a dolog ennél egy kicsit bonyolultabb, és egyáltalán nem biztos, hogy jó kérdést tettünk fel.
Ölelés az iskolában - alapvet? szükséglet vagy szexuális zaklatás?

2017. november 20. hétfő 10:03

Nagy-Britanniában egyre több ellentmondás övezi a néhány évtizede még természetesnek tartott pedagógus-gyermek fizikai kontaktust. Miközben egyre több óvón? és tanító fél attól, hogy rossz hírbe keveredik, ha hozzáér egy kisgyermekhez, a szakért?k arra figyelmeztetnek: az ölelés alapvet? lelki szükséglet a korai években, és ennek elmulasztása felér a gyermekbántalmazással.
A dohányzás kockázatai

2017. november 20. hétfő 09:29

Magyarországon a feln?tt lakosság harmada dohányzik rendszeresen. Ez közel két és fél millió embert jelent. Évente csaknem harmincezer honfitársunkat veszítjük el a dohányzáshoz f?zhet? megbetegedés miatt. A nem megfelel? jogszabályi védelem és a dohányosok magas száma miatt sokan betegednek meg a hasonlóan ártalmas passzív dohányzás által.
Az egészséges gyermek is megszédülhet, összeeshet - ezt kell tenned, ha rosszul van

2017. november 20. hétfő 09:18

F?leg serdül?korú gyermekek esetében, de akár már óvodáskortól el?fordulhat, hogy az egyébként egészséges gyermek megszédül, elsápad, elsötétül el?tte a világ, majd ha nem ül vagy fekszik le gyorsan, akkor eszméletlenül összeesik. A tudata rövid id? elteltével (pár másodperct?l maximum 1-2 percig) visszatér.
Az anyatej életment? lehet a koraszülöttek számára

2017. november 20. hétfő 08:57

Magyarországon évente nyolcezer csecsem? jön világra a 37. terhességi hét el?tt, azaz koraszülöttként, világszinten pedig ez a szám eléri a 15 milliót.[1] Minden újszülött nagy odafigyelést igényel, az id? el?tt született babáknak azonban speciális gondoskodásra van szükségük. Ma már korszer? és innovatív eszközök segítenek megteremteni a koraszülöttek fejl?déséhez szükséges körülményeket, az élet els? 1000 napjának megfelel? táplálása - különösen a 6 hónapig tartó kizárólagos anyatejes táplálás - azonban szintén kulcsszerepet játszik a túlélési esélyek javításában és az egészséges fejl?désben.
A 7 legfontosabb teend? szívinfarktus után

2017. november 20. hétfő 08:06

A legtöbb ember túléli az els? szívinfarktust, azonban dr. Matusovits Andrea, a Budai Kardioközpont sportorvosa, aneszteziológus, intenzív terapeuta az ezt követ? életszakasz legfontosabb alapköveire hívta fel a figyelmet.
Nyerj csoportos játéklehet?séget a Laserforce Arena-ba!

2017. november 20. hétfő 07:00

A Laserforce Arena már 2 városban, 3 helyszínen, 4 pályán és összesen 2500 m2-en várja a kikapcsolódni vágyó osztályokat! Min?ségi szórakozás, izgalom, taktika, csapatépítés - ez mind jellemzi a programot!
Napi horoszkóp 2017. 11. 22.: Honnan nyerhetsz több energiát?

2017. november 20. hétfő 00:00

Kos

Ideje összehívnod újra a barátnőidet. Szükséged van arra, hogy egy erős, szeretetteli és kreatív nőkből álló csoport vegyen körül téged. Hogy őszinték legyünk, erre nemcsak neked, de a barátnőidnek is szüksége van. Szükségetek van egymásra, és te vagy a legalkalmasabb arra, hogy a csapat élére állj szerdán.

Még több horoszkóp Kosoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Kos-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Kos-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Kos szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Kos-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Kos jegy jellemzése
A Kos mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Kos aszcendensű emberekről!

Bika

Olyasmik történhetnek szerdán, amikre nem voltél felkészülve. Ne felejtsd el, nem kell mindenre azonnal reagálnod. Ne felejtsd el, hogy mindig megállhatsz egy pillanatra, és mindig kérhetsz gondolkodási időt. Ma a kapkodás nem megoldás, a megfontolt és lassú haladás segít a legjobb döntést meghoznod szerdán.

Még több horoszkóp Bikáknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Bika-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Bika-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Bika szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Bika-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Bika jegy jellemzése
A Bika mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Bika aszcendensű emberekről!

Ikrek

Gyakorold az önszeretetet szerdán. Ma mondd el magadnak: ?Szeretem magam. Elfogadom magam. Akkor is szeretem magam, ha nem alakul minden úgy, ahogy terveztem. Akkor is szeretem magam, ha mások nem tudják kimutatni az érzéseiket. Szeretem és elfogadom magam és az örömet választom.?

Még több horoszkóp Ikreknek:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Ikrek-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Ikrek-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Ikrek szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Ikrek-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Ikrek jegy jellemzése
A Ikrek mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Ikrek aszcendensű emberekről!

Rák

Túl sok a szó, túl sok a magyarázat szerdán. Ma ahelyett, hogy meg akarnád magyarázni a dolgokat, inkább válaszd azt, hogy cselekszel. Azzal, ha tettekre váltod a gondolataidat arról gondoskodsz, hogy változások induljanak el az életedben, és ezek a változások később feleslegessé teszik a magyarázkodást is.

Még több horoszkóp Rákoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Rák-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Rák-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Rák szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Rák-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Rák jegy jellemzése
A Rák mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Rák aszcendensű emberekről!

Oroszlán

Szerdán figyelj a testedre, és mozgasd, érintsd szeretettel a testedet. Figyelj oda arra, hogy milyen mozgásra vágyik a tested, és figyelj oda arra, hogy melyik mozdulat esik jól, és melyik mozdulat az, ami megerőltető, kellemetlen, vagy fájdalmas. Mozgasd át a testedet, miközben folyamatosan figyelsz arra, hogy minden mozdulat gyógyító legyen.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Oroszlán-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Oroszlán-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Oroszlán szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Oroszlán-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Oroszlán jegy jellemzése
A Oroszlán mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Oroszlán aszcendensű emberekről!

Szűz

Sokkal fontosabb, hogy időt szánj a szeretteidre, mint az, hogy mindent elintézz szerdán. Ma szükséged van arra, hogy a szeretteiddel lehess, és szükséged van arra, hogy megmártózz az ő energiájukban. Nyugodtan képzeld el úgy, mintha egy-egy szeretetzuhanyt vennél, amikor a szeretteiddel vagy szerdán.

Még több horoszkóp Szüzeknek:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Szűz-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Szűz-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Szűz szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Szűz-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Szűz jegy jellemzése
A Szűz mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Szűz aszcendensű emberekről!

Mérleg

A szerelmednek szüksége van rád egy döntéshelyzetben. Megteheted azt hogy elmondod, szerinted mit válasszon. Sőt! Akár ragaszkodhatsz is a döntésedhez. De a legjobbat mégiscsak azzal tennéd a szerelmednek, ha segítenél neki kitalálni, hogy ő mit is szeretne valójában, ahelyett, hogy te döntesz helyette.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Mérleg-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Mérleg-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Mérleg szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Mérleg-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Mérleg jegy jellemzése
A Mérleg mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Mérleg aszcendensű emberekről!

Skorpió

Néha nem tudod pontosan, hogy mire gondol a főnököd. Ma sem vagy biztos abban, hogy pontosan érted az elképzeléseit, ezért érdemes lenne visszakérdezned arra, hogy mit is akar pontosan. Hidd el: Ha idejében kérdezel, az segít abban, hogy megelőzz egy nagyobb félreértést és egy mindenkinek kellemetlen munkahelyi bonyodalmat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Skorpió-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Skorpió-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Skorpió szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Skorpió-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Skorpió jegy jellemzése
A Skorpió mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Skorpió aszcendensű emberekről!

Nyilas

A beszélgetés sokkal fontosabb a gyerekeknek, mint azt gondolod. Könnyű abba a tévhitbe esni, hogy a gyerekeknek az kell, hogy pénzt keress, és jó sokat dolgozz az érdekükben. Valójában a gyerekek csak arra várnak, hogy beszélgess velük, mesélj nekik, és figyelj rájuk. Ez minden pénznél többet ér nekik.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Nyilas-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Nyilas-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Nyilas szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Nyilas-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Nyilas jegy jellemzése
A Nyilas mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Nyilas aszcendensű emberekről!

Bak

Igazán szellemes társalgó vagy szerdán, akivel mindenki szívesen társalog. Persze ez azt is jelenti, hogy ma mindenki beszél hozzád, te pedig talán egy kis csendre vágynál. Mindenképp szervezd úgy a napodat, hogy legyen időd egy kicsit csendben lenni, egy kicsit hallgatni, egy kicsit a nyugalomban megmártózni.

Még több horoszkóp Bakoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Bak-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Bak-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Bak szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Bak-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Bak jegy jellemzése
A Bak mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Bak aszcendensű emberekről!

Vízöntő

Olyan feladatok várnak rád szerdán, amelyekhez nincsen kedved. Nem baj, ha bevallod magadnak, hogy most semmi kedved megcsinálnod ezt vagy azt a feladatot. A legjobb az, ha már reggel (vagy most azonnal) végiggondolod, hogy mihez nincs kedved ma. Ha pedig ezt tudod, akkor gyorsan csináld meg ezt, hogy túl legyél rajta.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Vízöntő-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Vízöntő-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Vízöntő szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Vízöntő-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Vízöntő jegy jellemzése
A Vízöntő mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Vízöntő aszcendensű emberekről!

Halak

Sokkal bölcsebb vagy, mint ahogyan azt gondolod. Figyeld meg, hogy milyen sokan vannak, akik a szavaidból merítenek erőt. Figyeld meg, hogy milyen sokan vannak, akiknek szükségük van a szavaidra ahhoz, hogy bátran szembenézzenek az életük kihívásaival. Itt az ideje, hogy te is meghallgasd a saját szavaidat!

Még több horoszkóp Halaknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Halak-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Halak-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Halak szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Halak-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Halak jegy jellemzése
A Halak mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Halak aszcendensű emberekről!


Tanmese, játék és hatalmas öröm - Ördög Nóri meglátogatta a Vöröskereszt bázis ovisait ...

2017. november 19. vasárnap 21:36

Idén második alkalommal indult útjára az "Apró segítség, hatalmas öröm" nev? országos jótékonysági program, melynek keretében tavaly 8,5 millió forint érték? adomány került kiosztásra a Magyar Vöröskereszt országos hálózatán keresztül. A Procter&Gamble és a SPAR Magyarország programjának célja idén is a mélyszegénységben él? gyerekek mindennapjainak megkönnyítése, otthonuk komfortjának megteremtése valamint egészségük védelme. Ezt az üzenetet közvetítve látogattak el a vállalat képvisel?i és a program nagykövete, Ördög Nóra a Vöröskereszt egyik bázisóvodájába, a szigetszentmiklósi Napsugár Óvodába.
Új gént azonosítottak egy ritka betegség kialakulásának hátterében

2017. november 19. vasárnap 11:20

Több mint kétévnyi kutatómunkával sikerült azonosítani azt a gént, amely felel?s lehet egy igen szerteágazó idegrendszeri tüneteket eredményez?, eddig tisztázatlan genetikai hátter? ritka neurológiai betegség kialakulásában - mondja a Nemzeti Agykutatási Program során elért, az EMBO Molecular Medicine szaklapban publikált eredményüket ismertetve Dr. Molnár Mária Judit.
 
fel az oldal tetejére
© 2007-2010 Milliolap.hu | Partnerprogram | Felhasználási feltételek | E - mail | Hozzáadás a kedvencekhez |